Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХамайко, Микола Миколайович-
dc.date.accessioned2024-12-23T08:32:49Z-
dc.date.available2024-12-23T08:32:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2616-
dc.description.abstractЗаварний напівфабрикат характеризується низьким вмістом макро- та мікронутрієнтів, у т. ч. вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон. Це визначає актуальність досліджень щодо покращення його харчової цінності за рахунок застосування рослинної сировини. Використання борошна різних видів із злакових, круп'яних та олійних культур сприяє підвищенню харчової цінності борошняних кондитерських виробів. Від традиційного пшеничного борошна інші види відрізняються не тільки різноманітним складом харчових інгредієнтів, а й технологічними властивостями. Проведено дослідження технологічних властивостей рисового борошна, обґрунтовано можливість повної заміни пшеничного борошна на рисове в заварних напівфабрикатів. Розроблено рецептури та технологія безглютенових виробів із заварного тіста, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості тіста та готових виробів.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherХамайко М. М. Інноваційні технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна  Innovative technologies of custard dough products using non-traditional types of flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Хамайко ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectзаварний напівфабрикатuk_UK
dc.subjectcustard semi-finished productuk_UK
dc.subjectрисове борошноuk_UK
dc.subjectrice flouruk_UK
dc.subjectпсиліумuk_UK
dc.subjectpsylliumuk_UK
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectwheat flouruk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошнаuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of custard dough products using non-traditional types of flouruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hamaiko_181+.pdfосновний текст782.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.