Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2616
Назва: Інноваційні технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна
Інші назви: Innovative technologies of custard dough products using non-traditional types of flour
Автори: Хамайко, Микола Миколайович
Теми: інноваційні технології
innovative technologies
заварний напівфабрикат
custard semi-finished product
рисове борошно
rice flour
псиліум
psyllium
пшеничне борошно
wheat flour
НАССР
Дата публікації: 2024
Видавництво: Хамайко М. М. Інноваційні технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна  Innovative technologies of custard dough products using non-traditional types of flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Хамайко ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с.
Короткий огляд (реферат): Заварний напівфабрикат характеризується низьким вмістом макро- та мікронутрієнтів, у т. ч. вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон. Це визначає актуальність досліджень щодо покращення його харчової цінності за рахунок застосування рослинної сировини. Використання борошна різних видів із злакових, круп'яних та олійних культур сприяє підвищенню харчової цінності борошняних кондитерських виробів. Від традиційного пшеничного борошна інші види відрізняються не тільки різноманітним складом харчових інгредієнтів, а й технологічними властивостями. Проведено дослідження технологічних властивостей рисового борошна, обґрунтовано можливість повної заміни пшеничного борошна на рисове в заварних напівфабрикатів. Розроблено рецептури та технологія безглютенових виробів із заварного тіста, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості тіста та готових виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2616
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hamaiko_181+.pdfосновний текст782.57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.