Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2616
Название: Інноваційні технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна
Другие названия: Innovative technologies of custard dough products using non-traditional types of flour
Авторы: Хамайко, Микола Миколайович
Ключевые слова: інноваційні технології
innovative technologies
заварний напівфабрикат
custard semi-finished product
рисове борошно
rice flour
псиліум
psyllium
пшеничне борошно
wheat flour
НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Хамайко М. М. Інноваційні технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна  Innovative technologies of custard dough products using non-traditional types of flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Хамайко ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с.
Аннотация: Заварний напівфабрикат характеризується низьким вмістом макро- та мікронутрієнтів, у т. ч. вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон. Це визначає актуальність досліджень щодо покращення його харчової цінності за рахунок застосування рослинної сировини. Використання борошна різних видів із злакових, круп'яних та олійних культур сприяє підвищенню харчової цінності борошняних кондитерських виробів. Від традиційного пшеничного борошна інші види відрізняються не тільки різноманітним складом харчових інгредієнтів, а й технологічними властивостями. Проведено дослідження технологічних властивостей рисового борошна, обґрунтовано можливість повної заміни пшеничного борошна на рисове в заварних напівфабрикатів. Розроблено рецептури та технологія безглютенових виробів із заварного тіста, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості тіста та готових виробів.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2616
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hamaiko_181+.pdfосновний текст782.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.