Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХаб`юк, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2024-12-23T08:20:29Z-
dc.date.available2024-12-23T08:20:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615-
dc.description.abstractТеоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста. Проаналізувавши існуючий ринок борошняних кондитерських виробів із мигдального тіста за основу подальших досліджень обрано мигдальний напівфабрикат для тістечок «Макарун», адже дане тістечко має велику популярність у населення. За результатами досліджень для покращення рецептури мигдального напівфабрикату для тістечок «Макарун» досліджено використання сублімованого порошку чорної смородини та еритролу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість розробленої продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherХаб`юк Н. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста  Innovative flour technologies confectionery products from almond dough: кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Хаб`юк ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 74 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectборошняні кондитерські вироби з мигдального тістаuk_UK
dc.subjectflour confectionery products from almond doughuk_UK
dc.subjectсублімований порошок чорної смородиниuk_UK
dc.subjectsublimated blackcurrant powderuk_UK
dc.titleІнноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тістаuk_UK
dc.title.alternativeInnovative flour technologies confectionery products from almond doughuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
haduk_181.pdfосновний текст976.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.