Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615
Назва: Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста
Інші назви: Innovative flour technologies confectionery products from almond dough
Автори: Хаб`юк, Наталія Василівна
Теми: інноваційні технології
innovative technologies
борошняні кондитерські вироби з мигдального тіста
flour confectionery products from almond dough
сублімований порошок чорної смородини
sublimated blackcurrant powder
Дата публікації: 2024
Видавництво: Хаб`юк Н. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста  Innovative flour technologies confectionery products from almond dough: кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Хаб`юк ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 74 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста. Проаналізувавши існуючий ринок борошняних кондитерських виробів із мигдального тіста за основу подальших досліджень обрано мигдальний напівфабрикат для тістечок «Макарун», адже дане тістечко має велику популярність у населення. За результатами досліджень для покращення рецептури мигдального напівфабрикату для тістечок «Макарун» досліджено використання сублімованого порошку чорної смородини та еритролу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість розробленої продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
haduk_181.pdfосновний текст976.59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.