Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615
Название: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста |
Другие названия: | Innovative flour technologies confectionery products from almond dough |
Авторы: | Хаб`юк, Наталія Василівна |
Ключевые слова: | інноваційні технології innovative technologies борошняні кондитерські вироби з мигдального тіста flour confectionery products from almond dough сублімований порошок чорної смородини sublimated blackcurrant powder |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Хаб`юк Н. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста Innovative flour technologies confectionery products from almond dough: кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Хаб`юк ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 74 с. |
Аннотация: | Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста. Проаналізувавши існуючий ринок борошняних кондитерських виробів із мигдального тіста за основу подальших досліджень обрано мигдальний напівфабрикат для тістечок «Макарун», адже дане тістечко має велику популярність у населення. За результатами досліджень для покращення рецептури мигдального напівфабрикату для тістечок «Макарун» досліджено використання сублімованого порошку чорної смородини та еритролу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість розробленої продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
haduk_181.pdf | основний текст | 976.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.