Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615
Title: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста |
Other Titles: | Innovative flour technologies confectionery products from almond dough |
Authors: | Хаб`юк, Наталія Василівна |
Keywords: | інноваційні технології innovative technologies борошняні кондитерські вироби з мигдального тіста flour confectionery products from almond dough сублімований порошок чорної смородини sublimated blackcurrant powder |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Хаб`юк Н. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста Innovative flour technologies confectionery products from almond dough: кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Хаб`юк ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 74 с. |
Abstract: | Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста. Проаналізувавши існуючий ринок борошняних кондитерських виробів із мигдального тіста за основу подальших досліджень обрано мигдальний напівфабрикат для тістечок «Макарун», адже дане тістечко має велику популярність у населення. За результатами досліджень для покращення рецептури мигдального напівфабрикату для тістечок «Макарун» досліджено використання сублімованого порошку чорної смородини та еритролу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість розробленої продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2615 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
haduk_181.pdf | основний текст | 976.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.