Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФокшек, Олександр Анатолійович-
dc.date.accessioned2024-12-23T08:11:32Z-
dc.date.available2024-12-23T08:11:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі удосконалено виробництво солодких страв. Проведено літературний аналіз десертної продукції, визначено її класифікацію та вимоги до якості. На підставі проведеного дослідження існуючих видів цукрозамінників та дикорослої сировини обрано ерітрітол, калину та обліпиху. На підставі фізико-хімічних та органолептичних досліджень проаналізовано різне співвідношення дикорослої сировини до яблучного пюре та визначено їх оптимальну кількість. Практично доведено, що розроблений мус з ерітрітолом та дикорослою сировиною дає можливість позиціонувати солодку страву як зниженої енергетичної цінності. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherФокшек О. А. Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності  Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Фокшек ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectсолодкі стравиuk_UK
dc.subjectsweet dishesuk_UK
dc.subjectзнижена енергетична цінністьuk_UK
dc.subjectreduced energy valueuk_UK
dc.subjectцукрозамінникuk_UK
dc.subjectsugar substituteuk_UK
dc.subjectдикоросла сировинаuk_UK
dc.subjectwild raw materialsuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінностіuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies sweet dishes of reduced energy valueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fokchek_181+.pdfосновний текст980.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.