Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614| Назва: | Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності |
| Інші назви: | Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value |
| Автори: | Фокшек, Олександр Анатолійович |
| Теми: | інноваційні технології innovative technologies солодкі страви sweet dishes знижена енергетична цінність reduced energy value цукрозамінник sugar substitute дикоросла сировина wild raw materials НАССР |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Фокшек О. А. Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Фокшек ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі удосконалено виробництво солодких страв. Проведено літературний аналіз десертної продукції, визначено її класифікацію та вимоги до якості. На підставі проведеного дослідження існуючих видів цукрозамінників та дикорослої сировини обрано ерітрітол, калину та обліпиху. На підставі фізико-хімічних та органолептичних досліджень проаналізовано різне співвідношення дикорослої сировини до яблучного пюре та визначено їх оптимальну кількість. Практично доведено, що розроблений мус з ерітрітолом та дикорослою сировиною дає можливість позиціонувати солодку страву як зниженої енергетичної цінності. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614 |
| Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| fokchek_181+.pdf | основний текст | 980.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.