Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614
Название: Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності
Другие названия: Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value
Авторы: Фокшек, Олександр Анатолійович
Ключевые слова: інноваційні технології
innovative technologies
солодкі страви
sweet dishes
знижена енергетична цінність
reduced energy value
цукрозамінник
sugar substitute
дикоросла сировина
wild raw materials
НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Фокшек О. А. Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності  Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Фокшек ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі удосконалено виробництво солодких страв. Проведено літературний аналіз десертної продукції, визначено її класифікацію та вимоги до якості. На підставі проведеного дослідження існуючих видів цукрозамінників та дикорослої сировини обрано ерітрітол, калину та обліпиху. На підставі фізико-хімічних та органолептичних досліджень проаналізовано різне співвідношення дикорослої сировини до яблучного пюре та визначено їх оптимальну кількість. Практично доведено, що розроблений мус з ерітрітолом та дикорослою сировиною дає можливість позиціонувати солодку страву як зниженої енергетичної цінності. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
fokchek_181+.pdfосновний текст980.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.