Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614
Title: Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності
Other Titles: Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value
Authors: Фокшек, Олександр Анатолійович
Keywords: інноваційні технології
innovative technologies
солодкі страви
sweet dishes
знижена енергетична цінність
reduced energy value
цукрозамінник
sugar substitute
дикоросла сировина
wild raw materials
НАССР
Issue Date: 2024
Publisher: Фокшек О. А. Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності  Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Фокшек ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі удосконалено виробництво солодких страв. Проведено літературний аналіз десертної продукції, визначено її класифікацію та вимоги до якості. На підставі проведеного дослідження існуючих видів цукрозамінників та дикорослої сировини обрано ерітрітол, калину та обліпиху. На підставі фізико-хімічних та органолептичних досліджень проаналізовано різне співвідношення дикорослої сировини до яблучного пюре та визначено їх оптимальну кількість. Практично доведено, що розроблений мус з ерітрітолом та дикорослою сировиною дає можливість позиціонувати солодку страву як зниженої енергетичної цінності. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fokchek_181+.pdfосновний текст980.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.