Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614| Title: | Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності |
| Other Titles: | Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value |
| Authors: | Фокшек, Олександр Анатолійович |
| Keywords: | інноваційні технології innovative technologies солодкі страви sweet dishes знижена енергетична цінність reduced energy value цукрозамінник sugar substitute дикоросла сировина wild raw materials НАССР |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Фокшек О. А. Інноваційні технології солодких страв зниженої енергетичної цінності Innovative technologies sweet dishes of reduced energy value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Фокшек ; наук. кер К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с. |
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі удосконалено виробництво солодких страв. Проведено літературний аналіз десертної продукції, визначено її класифікацію та вимоги до якості. На підставі проведеного дослідження існуючих видів цукрозамінників та дикорослої сировини обрано ерітрітол, калину та обліпиху. На підставі фізико-хімічних та органолептичних досліджень проаналізовано різне співвідношення дикорослої сировини до яблучного пюре та визначено їх оптимальну кількість. Практично доведено, що розроблений мус з ерітрітолом та дикорослою сировиною дає можливість позиціонувати солодку страву як зниженої енергетичної цінності. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2614 |
| Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| fokchek_181+.pdf | основний текст | 980.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.