Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саламандик, Микола Мирославович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T14:26:03Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T14:26:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано доцільність розроблення бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення безглютенової сировини: борошна зеленої гречки, амарантового борошна та порошку псиліума. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. Практично доведено, що розроблений безглютеновий бісквітний напівфабрикат дає можливість позиціонувати кондитерський виріб як антиглютенову продукцію. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Саламандик М. М. Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Саламандик ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 69 с. | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
dc.subject | бісквітні вироби | uk_UK |
dc.subject | biscuit products | uk_UK |
dc.subject | борошно амаранту | uk_UK |
dc.subject | amaranth flour | uk_UK |
dc.subject | борошно зеленої гречки | uk_UK |
dc.subject | green buckwheat flour | uk_UK |
dc.subject | порошок псиліума | uk_UK |
dc.subject | psyllium powder | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
salamandik_181.pdf | основний текст | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.