Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611
Назва: | Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини |
Інші назви: | Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials |
Автори: | Саламандик, Микола Мирославович |
Теми: | інноваційні технології innovative technologies бісквітні вироби biscuit products борошно амаранту amaranth flour борошно зеленої гречки green buckwheat flour порошок псиліума psyllium powder НАССР |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Саламандик М. М. Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Саламандик ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано доцільність розроблення бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення безглютенової сировини: борошна зеленої гречки, амарантового борошна та порошку псиліума. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. Практично доведено, що розроблений безглютеновий бісквітний напівфабрикат дає можливість позиціонувати кондитерський виріб як антиглютенову продукцію. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
salamandik_181.pdf | основний текст | 1.78 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.