Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611
Название: Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини
Другие названия: Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials
Авторы: Саламандик, Микола Мирославович
Ключевые слова: інноваційні технології
innovative technologies
бісквітні вироби
biscuit products
борошно амаранту
amaranth flour
борошно зеленої гречки
green buckwheat flour
порошок псиліума
psyllium powder
НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Саламандик М. М. Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини  Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Саламандик ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 69 с.
Аннотация: Робота присвячена дослідженню технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано доцільність розроблення бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення безглютенової сировини: борошна зеленої гречки, амарантового борошна та порошку псиліума. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. Практично доведено, що розроблений безглютеновий бісквітний напівфабрикат дає можливість позиціонувати кондитерський виріб як антиглютенову продукцію. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
salamandik_181.pdfосновний текст1.78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.