Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611
Title: Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини
Other Titles: Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials
Authors: Саламандик, Микола Мирославович
Keywords: інноваційні технології
innovative technologies
бісквітні вироби
biscuit products
борошно амаранту
amaranth flour
борошно зеленої гречки
green buckwheat flour
порошок псиліума
psyllium powder
НАССР
Issue Date: 2024
Publisher: Саламандик М. М. Інноваційні технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини  Innovative technologies of biscuit products using gluten-free raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. М. Саламандик ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 69 с.
Abstract: Робота присвячена дослідженню технології бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано доцільність розроблення бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення безглютенової сировини: борошна зеленої гречки, амарантового борошна та порошку псиліума. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості бісквітних виробів з використанням безглютенової сировини. Практично доведено, що розроблений безглютеновий бісквітний напівфабрикат дає можливість позиціонувати кондитерський виріб як антиглютенову продукцію. Визначено основні етапи впровадження НАССР на підприємстві по виготовленню десертної продукції. Розраховано економічну ефективність та приріст прибутку при виробництві розробленої продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2611
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
salamandik_181.pdfосновний текст1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.