Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрусь, Дмитро Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T14:03:36Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T14:03:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609 | - |
dc.description.abstract | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення із використанням продуктів переробки насіння льону – цільнозернового борошна та лляної олії. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість цільнозернового лляного борошна та лляної олії в рецептурі хліба «Пшенично-лляного». На основі фізико-хімічних досліджень та органолептичної оцінки якості, розроблено науково-обґрунтовану технологію хліба «Пшенично-лляного», проведено порівняльний аналіз хімічного складу, який дозволив констатувати підвищення харчової та біологічної цінності дослідного зразку. На основі технологічної схеми виробництва хліба «Пшенично-лляного» визначено контрольні критичні точки та розроблено план НАССР. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Петрусь Д. В. Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Петрусь ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с. | uk_UK |
dc.subject | хліб пшеничний | uk_UK |
dc.subject | wheat bread | uk_UK |
dc.subject | пшеничне борошно | uk_UK |
dc.subject | wheat flour | uk_UK |
dc.subject | цільнозернове лляне борошно | uk_UK |
dc.subject | whole grain flax flour | uk_UK |
dc.subject | лляна олія | uk_UK |
dc.subject | linseed oil | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння льону | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
petrus_181.pdf | основний текст | 695.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.