Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрусь, Дмитро Віталійович-
dc.date.accessioned2024-12-18T14:03:36Z-
dc.date.available2024-12-18T14:03:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609-
dc.description.abstractПри узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення із використанням продуктів переробки насіння льону – цільнозернового борошна та лляної олії. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість цільнозернового лляного борошна та лляної олії в рецептурі хліба «Пшенично-лляного». На основі фізико-хімічних досліджень та органолептичної оцінки якості, розроблено науково-обґрунтовану технологію хліба «Пшенично-лляного», проведено порівняльний аналіз хімічного складу, який дозволив констатувати підвищення харчової та біологічної цінності дослідного зразку. На основі технологічної схеми виробництва хліба «Пшенично-лляного» визначено контрольні критичні точки та розроблено план НАССР.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПетрусь Д. В. Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння  Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Петрусь ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с.uk_UK
dc.subjectхліб пшеничнийuk_UK
dc.subjectwheat breaduk_UK
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectwheat flouruk_UK
dc.subjectцільнозернове лляне борошноuk_UK
dc.subjectwhole grain flax flouruk_UK
dc.subjectлляна оліяuk_UK
dc.subjectlinseed oiluk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння льонуuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of wheat bread using flax seed processing productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
petrus_181.pdfосновний текст695.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.