Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609
Название: Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння льону
Другие названия: Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products
Авторы: Петрусь, Дмитро Віталійович
Ключевые слова: хліб пшеничний
wheat bread
пшеничне борошно
wheat flour
цільнозернове лляне борошно
whole grain flax flour
лляна олія
linseed oil
біологічна цінність
biological value
НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Петрусь Д. В. Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння  Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Петрусь ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с.
Аннотация: При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення із використанням продуктів переробки насіння льону – цільнозернового борошна та лляної олії. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість цільнозернового лляного борошна та лляної олії в рецептурі хліба «Пшенично-лляного». На основі фізико-хімічних досліджень та органолептичної оцінки якості, розроблено науково-обґрунтовану технологію хліба «Пшенично-лляного», проведено порівняльний аналіз хімічного складу, який дозволив констатувати підвищення харчової та біологічної цінності дослідного зразку. На основі технологічної схеми виробництва хліба «Пшенично-лляного» визначено контрольні критичні точки та розроблено план НАССР.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
petrus_181.pdfосновний текст695.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.