Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609
Title: | Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння льону |
Other Titles: | Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products |
Authors: | Петрусь, Дмитро Віталійович |
Keywords: | хліб пшеничний wheat bread пшеничне борошно wheat flour цільнозернове лляне борошно whole grain flax flour лляна олія linseed oil біологічна цінність biological value НАССР |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Петрусь Д. В. Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння Innovative technologies of wheat bread using flax seed processing products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Петрусь ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с. |
Abstract: | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів оздоровчого призначення із використанням продуктів переробки насіння льону – цільнозернового борошна та лляної олії. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість цільнозернового лляного борошна та лляної олії в рецептурі хліба «Пшенично-лляного». На основі фізико-хімічних досліджень та органолептичної оцінки якості, розроблено науково-обґрунтовану технологію хліба «Пшенично-лляного», проведено порівняльний аналіз хімічного складу, який дозволив констатувати підвищення харчової та біологічної цінності дослідного зразку. На основі технологічної схеми виробництва хліба «Пшенично-лляного» визначено контрольні критичні точки та розроблено план НАССР. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2609 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
petrus_181.pdf | основний текст | 695.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.