Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Сергій Іванович-
dc.date.accessioned2024-12-18T13:23:19Z-
dc.date.available2024-12-18T13:23:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2608-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі розглянуто можливість використання рисового борошна та порошку псилліума в технології бісквітних тістечок з метою отримання безглютенового кондитерського виробу з покращеними органолептичним показниками та харчовою цінністю. Визначено вплив даної сировини на органолептичні показники бісквітного тіста та бісквітного виробу в цілому. Розроблено технологічну схему одержання безглютенового бісквітного тістечка «Говерла» з рисовим борошном та порошком псилліума, доведено підвищену харчову цінність розробленої продукції за рахунок підвищеного вмісту харчових волокон, НЖК, МНЖК, магнію, селену, вітаміну В6 та зниженою енергетичною цінністю, що дозволяє його рекомендувати в лікувально-профілактичному харчуванні, особливо людям, що хворіють на целіакію, маю ожиріння, цукровий діабет.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПавлюк С. І. Інноваційні технології бісквітних кондитерських виробів зі зниженим вмістом глютену  Innovative technologies of biscuit confectionery with reduced gluten content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. І. Павлюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.uk_UK
dc.subjectбісквітний напівфабрикатuk_UK
dc.subjectbiscuit semi-finished productuk_UK
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectwheat flouruk_UK
dc.subjectрисове борошноuk_UK
dc.subjectrice flouruk_UK
dc.subjectпорошок псилліумаuk_UK
dc.subjectpsyllium powderuk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.titleІнноваційні технології бісквітних кондитерських виробів зі зниженим вмістом глютенуuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of biscuit confectionery with reduced gluten contentuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavluk_181.pdfосновний текст500.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.