Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2608
Название: Інноваційні технології бісквітних кондитерських виробів зі зниженим вмістом глютену
Другие названия: Innovative technologies of biscuit confectionery with reduced gluten content
Авторы: Павлюк, Сергій Іванович
Ключевые слова: бісквітний напівфабрикат
biscuit semi-finished product
пшеничне борошно
wheat flour
рисове борошно
rice flour
порошок псилліума
psyllium powder
целіакія
celiac disease
глютен
gluten
Дата публикации: 2024
Издатель: Павлюк С. І. Інноваційні технології бісквітних кондитерських виробів зі зниженим вмістом глютену  Innovative technologies of biscuit confectionery with reduced gluten content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. І. Павлюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі розглянуто можливість використання рисового борошна та порошку псилліума в технології бісквітних тістечок з метою отримання безглютенового кондитерського виробу з покращеними органолептичним показниками та харчовою цінністю. Визначено вплив даної сировини на органолептичні показники бісквітного тіста та бісквітного виробу в цілому. Розроблено технологічну схему одержання безглютенового бісквітного тістечка «Говерла» з рисовим борошном та порошком псилліума, доведено підвищену харчову цінність розробленої продукції за рахунок підвищеного вмісту харчових волокон, НЖК, МНЖК, магнію, селену, вітаміну В6 та зниженою енергетичною цінністю, що дозволяє його рекомендувати в лікувально-профілактичному харчуванні, особливо людям, що хворіють на целіакію, маю ожиріння, цукровий діабет.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2608
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavluk_181.pdfосновний текст500.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.