Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМороз, Руслан Романович-
dc.date.accessioned2024-12-18T13:12:34Z-
dc.date.available2024-12-18T13:12:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, визначено перспективність покращення м’ясних січених страв. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв шроту кунжутного, заміна 75 % панірувальних сухарів на шрот кунжутний дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу, що здебільшого спрямовані на підвищення волого- та жироутримуючої здатностей. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію шніцелю із кунжутним шротом яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність шніцелю кунжутного. Собівартість розробленої продукції становить 18,16 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту функціональних м’ясних січених страв.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМороз Р. Р. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності  Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Р. Р. Мороз ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 58 с.uk_UK
dc.subjectінноваціїuk_UK
dc.subjectinnovationsuk_UK
dc.subjectм’ясні січені стравиuk_UK
dc.subjectminced meat dishesuk_UK
dc.subjectшніцельuk_UK
dc.subjectschnitzeluk_UK
dc.subjectшрот кокосовийuk_UK
dc.subjectcoconut mealuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleІнноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінностіuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional valueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
moroz_181.pdfосновний текст1.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.