Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мороз, Руслан Романович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T13:12:34Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T13:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, визначено перспективність покращення м’ясних січених страв. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв шроту кунжутного, заміна 75 % панірувальних сухарів на шрот кунжутний дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу, що здебільшого спрямовані на підвищення волого- та жироутримуючої здатностей. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію шніцелю із кунжутним шротом яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність шніцелю кунжутного. Собівартість розробленої продукції становить 18,16 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту функціональних м’ясних січених страв. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Мороз Р. Р. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Р. Р. Мороз ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 58 с. | uk_UK |
dc.subject | інновації | uk_UK |
dc.subject | innovations | uk_UK |
dc.subject | м’ясні січені страви | uk_UK |
dc.subject | minced meat dishes | uk_UK |
dc.subject | шніцель | uk_UK |
dc.subject | schnitzel | uk_UK |
dc.subject | шрот кокосовий | uk_UK |
dc.subject | coconut meal | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | nutritional value | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
moroz_181.pdf | основний текст | 1.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.