Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607
Назва: | Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності |
Інші назви: | Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value |
Автори: | Мороз, Руслан Романович |
Теми: | інновації innovations м’ясні січені страви minced meat dishes шніцель schnitzel шрот кокосовий coconut meal харчова цінність nutritional value |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Мороз Р. Р. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Р. Р. Мороз ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 58 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, визначено перспективність покращення м’ясних січених страв. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв шроту кунжутного, заміна 75 % панірувальних сухарів на шрот кунжутний дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу, що здебільшого спрямовані на підвищення волого- та жироутримуючої здатностей. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію шніцелю із кунжутним шротом яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність шніцелю кунжутного. Собівартість розробленої продукції становить 18,16 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту функціональних м’ясних січених страв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
moroz_181.pdf | основний текст | 1.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.