Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607
Название: Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності
Другие названия: Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value
Авторы: Мороз, Руслан Романович
Ключевые слова: інновації
innovations
м’ясні січені страви
minced meat dishes
шніцель
schnitzel
шрот кокосовий
coconut meal
харчова цінність
nutritional value
Дата публикации: 2024
Издатель: Мороз Р. Р. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності  Innovative technologies of chopped meat dishes of increased nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Р. Р. Мороз ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 58 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, визначено перспективність покращення м’ясних січених страв. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв шроту кунжутного, заміна 75 % панірувальних сухарів на шрот кунжутний дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу, що здебільшого спрямовані на підвищення волого- та жироутримуючої здатностей. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію шніцелю із кунжутним шротом яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність шніцелю кунжутного. Собівартість розробленої продукції становить 18,16 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту функціональних м’ясних січених страв.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2607
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
moroz_181.pdfосновний текст1.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.