Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Молодой, Олег Віталійович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-18T12:31:16Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-18T12:31:16Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянута технологія виробництва емульсійного соусу «Майонез» з використанням водоростевого гідрокалоїду – агар-агар та порошку ламінарії, що дозволило отримати соус «Майонез», який за органолептичними показника не поступається контрольному зразку, а навпаки, має значно кращу консистенцію, смак та аромат. Наведена порівняльна характеристика хімічного складу традиційних та дослідних зразків з додаванням агар-агару та порошку ламінарії. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків соусу «Майонез» з агарагаром та порошком ламінарії та побудовано модель якості. Розроблено систему моніторингу безпечності та якості виробництва соусу "Майонез" з агар-агаром та ламінарією щодо принципів НАССР. Проведено ряд розрахунків, відповідно до яких, визначено вартість розробленого соусу. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Молодой О. В. Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. В. Молодой ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. | uk_UK |
| dc.subject | соус | uk_UK |
| dc.subject | sauce | uk_UK |
| dc.subject | емульсія | uk_UK |
| dc.subject | emulsion | uk_UK |
| dc.subject | водоростеві гідрокалоїди | uk_UK |
| dc.subject | algal hydrocolloids | uk_UK |
| dc.subject | агар-агар | uk_UK |
| dc.subject | agar-agar | uk_UK |
| dc.subject | ламінарія | uk_UK |
| dc.subject | kelp | uk_UK |
| dc.subject | органолептична оцінка якості | uk_UK |
| dc.subject | organoleptic evaluation of quality | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | магістр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| molodoi_181.pdf | основний текст | 557.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.