Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолодой, Олег Віталійович-
dc.date.accessioned2024-12-18T12:31:16Z-
dc.date.available2024-12-18T12:31:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянута технологія виробництва емульсійного соусу «Майонез» з використанням водоростевого гідрокалоїду – агар-агар та порошку ламінарії, що дозволило отримати соус «Майонез», який за органолептичними показника не поступається контрольному зразку, а навпаки, має значно кращу консистенцію, смак та аромат. Наведена порівняльна характеристика хімічного складу традиційних та дослідних зразків з додаванням агар-агару та порошку ламінарії. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків соусу «Майонез» з агарагаром та порошком ламінарії та побудовано модель якості. Розроблено систему моніторингу безпечності та якості виробництва соусу "Майонез" з агар-агаром та ламінарією щодо принципів НАССР. Проведено ряд розрахунків, відповідно до яких, визначено вартість розробленого соусу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМолодой О. В. Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами  Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. В. Молодой ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.uk_UK
dc.subjectсоусuk_UK
dc.subjectsauceuk_UK
dc.subjectемульсіяuk_UK
dc.subjectemulsionuk_UK
dc.subjectводоростеві гідрокалоїдиuk_UK
dc.subjectalgal hydrocolloidsuk_UK
dc.subjectагар-агарuk_UK
dc.subjectagar-agaruk_UK
dc.subjectламінаріяuk_UK
dc.subjectkelpuk_UK
dc.subjectорганолептична оцінка якостіuk_UK
dc.subjectorganoleptic evaluation of qualityuk_UK
dc.titleІнноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдамиuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloidsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
molodoi_181.pdfосновний текст557.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.