Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605
Название: Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами
Другие названия: Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids
Авторы: Молодой, Олег Віталійович
Ключевые слова: соус
sauce
емульсія
emulsion
водоростеві гідрокалоїди
algal hydrocolloids
агар-агар
agar-agar
ламінарія
kelp
органолептична оцінка якості
organoleptic evaluation of quality
Дата публикации: 2024
Издатель: Молодой О. В. Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами  Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. В. Молодой ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі розглянута технологія виробництва емульсійного соусу «Майонез» з використанням водоростевого гідрокалоїду – агар-агар та порошку ламінарії, що дозволило отримати соус «Майонез», який за органолептичними показника не поступається контрольному зразку, а навпаки, має значно кращу консистенцію, смак та аромат. Наведена порівняльна характеристика хімічного складу традиційних та дослідних зразків з додаванням агар-агару та порошку ламінарії. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків соусу «Майонез» з агарагаром та порошком ламінарії та побудовано модель якості. Розроблено систему моніторингу безпечності та якості виробництва соусу "Майонез" з агар-агаром та ламінарією щодо принципів НАССР. Проведено ряд розрахунків, відповідно до яких, визначено вартість розробленого соусу.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
molodoi_181.pdfосновний текст557.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.