Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605
Title: | Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами |
Other Titles: | Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids |
Authors: | Молодой, Олег Віталійович |
Keywords: | соус sauce емульсія emulsion водоростеві гідрокалоїди algal hydrocolloids агар-агар agar-agar ламінарія kelp органолептична оцінка якості organoleptic evaluation of quality |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Молодой О. В. Інноваційні технології емульсійних соусів з водоростевими гідроколоїдами Innovative technologies of emulsion sauces with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. В. Молодой ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі розглянута технологія виробництва емульсійного соусу «Майонез» з використанням водоростевого гідрокалоїду – агар-агар та порошку ламінарії, що дозволило отримати соус «Майонез», який за органолептичними показника не поступається контрольному зразку, а навпаки, має значно кращу консистенцію, смак та аромат. Наведена порівняльна характеристика хімічного складу традиційних та дослідних зразків з додаванням агар-агару та порошку ламінарії. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків соусу «Майонез» з агарагаром та порошком ламінарії та побудовано модель якості. Розроблено систему моніторингу безпечності та якості виробництва соусу "Майонез" з агар-агаром та ламінарією щодо принципів НАССР. Проведено ряд розрахунків, відповідно до яких, визначено вартість розробленого соусу. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2605 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
molodoi_181.pdf | основний текст | 557.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.