Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2604Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мєшков, Даниїл Олексійович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-18T12:17:06Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-18T12:17:06Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2604 | - |
| dc.description.abstract | Робота присвячена удосконаленню технології маринування м’яса за рахунок використання рослинної сировини. Досліджено особливості хімічного складу ялівцю, соку чорноплідної горобини та амарантової олії, які використовувались для приготування маринаду для шашлику. Проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса в процесі маринування. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання рослинних інгредієнтів для розм’якшення сполучної тканини свинини. Встановлено можливість заміни оцту та цибулі на ягідний сік, дикорослу сировину та рослинну олію, які покращують органолептичні показники, є натуральними та покращують хімічний склад страви з м’яса. Удосконалено технологію страви «Шашлик з свинини» в маринаді з ялівцем, соком чорноплідної горобини та амарантовою олією. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених виробів. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Мєшков Д. О. Удосконалення технології м’ясних страв методом маринування Improvement of the technology of meat dishes by the method of marinating : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. О. Мєшков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 59 с. | uk_UK |
| dc.subject | удосконалення | uk_UK |
| dc.subject | improvement | uk_UK |
| dc.subject | страви з м’яса | uk_UK |
| dc.subject | meat dishes | uk_UK |
| dc.subject | свинина | uk_UK |
| dc.subject | pork | uk_UK |
| dc.subject | маринування | uk_UK |
| dc.subject | pickling | uk_UK |
| dc.subject | ялівець | uk_UK |
| dc.subject | juniper | uk_UK |
| dc.subject | чорноплідна горобина | uk_UK |
| dc.subject | black rowan | uk_UK |
| dc.subject | амарантова олія | uk_UK |
| dc.subject | amaranth oil | uk_UK |
| dc.subject | система НАССР | uk_UK |
| dc.subject | HACCP system | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології м’ясних страв методом маринування | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of the technology of meat dishes by the method of marinating | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | магістр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| mecshkov_181.pdf | основний текст | 1.72 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.