Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМєшков, Даниїл Олексійович-
dc.date.accessioned2024-12-18T12:17:06Z-
dc.date.available2024-12-18T12:17:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2604-
dc.description.abstractРобота присвячена удосконаленню технології маринування м’яса за рахунок використання рослинної сировини. Досліджено особливості хімічного складу ялівцю, соку чорноплідної горобини та амарантової олії, які використовувались для приготування маринаду для шашлику. Проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса в процесі маринування. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання рослинних інгредієнтів для розм’якшення сполучної тканини свинини. Встановлено можливість заміни оцту та цибулі на ягідний сік, дикорослу сировину та рослинну олію, які покращують органолептичні показники, є натуральними та покращують хімічний склад страви з м’яса. Удосконалено технологію страви «Шашлик з свинини» в маринаді з ялівцем, соком чорноплідної горобини та амарантовою олією. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених виробів.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМєшков Д. О. Удосконалення технології м’ясних страв методом маринування  Improvement of the technology of meat dishes by the method of marinating : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. О. Мєшков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 59 с.uk_UK
dc.subjectудосконаленняuk_UK
dc.subjectimprovementuk_UK
dc.subjectстрави з м’ясаuk_UK
dc.subjectmeat dishesuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectporkuk_UK
dc.subjectмаринуванняuk_UK
dc.subjectpicklinguk_UK
dc.subjectялівецьuk_UK
dc.subjectjuniperuk_UK
dc.subjectчорноплідна горобинаuk_UK
dc.subjectblack rowanuk_UK
dc.subjectамарантова оліяuk_UK
dc.subjectamaranth oiluk_UK
dc.subjectсистема НАССРuk_UK
dc.subjectHACCP systemuk_UK
dc.titleУдосконалення технології м’ясних страв методом маринуванняuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of meat dishes by the method of marinatinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mecshkov_181.pdfосновний текст1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.