Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2604
Название: Удосконалення технології м’ясних страв методом маринування
Другие названия: Improvement of the technology of meat dishes by the method of marinating
Авторы: Мєшков, Даниїл Олексійович
Ключевые слова: удосконалення
improvement
страви з м’яса
meat dishes
свинина
pork
маринування
pickling
ялівець
juniper
чорноплідна горобина
black rowan
амарантова олія
amaranth oil
система НАССР
HACCP system
Дата публикации: 2024
Издатель: Мєшков Д. О. Удосконалення технології м’ясних страв методом маринування  Improvement of the technology of meat dishes by the method of marinating : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. О. Мєшков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 59 с.
Аннотация: Робота присвячена удосконаленню технології маринування м’яса за рахунок використання рослинної сировини. Досліджено особливості хімічного складу ялівцю, соку чорноплідної горобини та амарантової олії, які використовувались для приготування маринаду для шашлику. Проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса в процесі маринування. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання рослинних інгредієнтів для розм’якшення сполучної тканини свинини. Встановлено можливість заміни оцту та цибулі на ягідний сік, дикорослу сировину та рослинну олію, які покращують органолептичні показники, є натуральними та покращують хімічний склад страви з м’яса. Удосконалено технологію страви «Шашлик з свинини» в маринаді з ялівцем, соком чорноплідної горобини та амарантовою олією. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених виробів.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2604
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mecshkov_181.pdfосновний текст1.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.