Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМендришора, Андрій Тарасович-
dc.date.accessioned2024-12-18T12:03:31Z-
dc.date.available2024-12-18T12:03:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон. Обґрунтовано доцільність технології пісочного печива з використанням шроту кокосового та пюре банану. Розроблено модельні композиції пісочного напівфабрикату з використанням шроту кокосового та пюре банану. Досліджено фізико-хімічні властивості пісочного напівфабрикат.у Проведено оцінювання органолептичних показників розробленого пісочного печива, визначено поживну цінність розроблених виробів та задоволення добової потреби, з врахуванням аналізу небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено.Визначено соціальний ефект та економічну ефективність пісочного печива із шротом коксовим та пюре банану. Собівартість розробленої продукції становить 19,69 грн.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМендришора А. Т. Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон  Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Т. Мендришора ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с.uk_UK
dc.subjectпісочне печивоuk_UK
dc.subjectshortbreaduk_UK
dc.subjectхарчові волокнаuk_UK
dc.subjectdietary fiberuk_UK
dc.subjectшрот кокосовийuk_UK
dc.subjectcoconut mealuk_UK
dc.subjectпюре бананuk_UK
dc.subjectmashed bananauk_UK
dc.titleІнноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волоконuk_UK
dc.title.alternativeInnovative shortbread technologies with increased dietary fiber contentuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mendrichora_181.pdfосновний текст881 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.