Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мендришора, Андрій Тарасович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T12:03:31Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T12:03:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон. Обґрунтовано доцільність технології пісочного печива з використанням шроту кокосового та пюре банану. Розроблено модельні композиції пісочного напівфабрикату з використанням шроту кокосового та пюре банану. Досліджено фізико-хімічні властивості пісочного напівфабрикат.у Проведено оцінювання органолептичних показників розробленого пісочного печива, визначено поживну цінність розроблених виробів та задоволення добової потреби, з врахуванням аналізу небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено.Визначено соціальний ефект та економічну ефективність пісочного печива із шротом коксовим та пюре банану. Собівартість розробленої продукції становить 19,69 грн. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Мендришора А. Т. Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Т. Мендришора ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с. | uk_UK |
dc.subject | пісочне печиво | uk_UK |
dc.subject | shortbread | uk_UK |
dc.subject | харчові волокна | uk_UK |
dc.subject | dietary fiber | uk_UK |
dc.subject | шрот кокосовий | uk_UK |
dc.subject | coconut meal | uk_UK |
dc.subject | пюре банан | uk_UK |
dc.subject | mashed banana | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mendrichora_181.pdf | основний текст | 881 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.