Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Назва: Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон
Інші назви: Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content
Автори: Мендришора, Андрій Тарасович
Теми: пісочне печиво
shortbread
харчові волокна
dietary fiber
шрот кокосовий
coconut meal
пюре банан
mashed banana
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мендришора А. Т. Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон  Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Т. Мендришора ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон. Обґрунтовано доцільність технології пісочного печива з використанням шроту кокосового та пюре банану. Розроблено модельні композиції пісочного напівфабрикату з використанням шроту кокосового та пюре банану. Досліджено фізико-хімічні властивості пісочного напівфабрикат.у Проведено оцінювання органолептичних показників розробленого пісочного печива, визначено поживну цінність розроблених виробів та задоволення добової потреби, з врахуванням аналізу небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено.Визначено соціальний ефект та економічну ефективність пісочного печива із шротом коксовим та пюре банану. Собівартість розробленої продукції становить 19,69 грн.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mendrichora_181.pdfосновний текст881 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.