Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Title: | Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон |
Other Titles: | Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content |
Authors: | Мендришора, Андрій Тарасович |
Keywords: | пісочне печиво shortbread харчові волокна dietary fiber шрот кокосовий coconut meal пюре банан mashed banana |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Мендришора А. Т. Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Т. Мендришора ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с. |
Abstract: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон. Обґрунтовано доцільність технології пісочного печива з використанням шроту кокосового та пюре банану. Розроблено модельні композиції пісочного напівфабрикату з використанням шроту кокосового та пюре банану. Досліджено фізико-хімічні властивості пісочного напівфабрикат.у Проведено оцінювання органолептичних показників розробленого пісочного печива, визначено поживну цінність розроблених виробів та задоволення добової потреби, з врахуванням аналізу небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено.Визначено соціальний ефект та економічну ефективність пісочного печива із шротом коксовим та пюре банану. Собівартість розробленої продукції становить 19,69 грн. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mendrichora_181.pdf | основний текст | 881 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.