Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Title: Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон
Other Titles: Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content
Authors: Мендришора, Андрій Тарасович
Keywords: пісочне печиво
shortbread
харчові волокна
dietary fiber
шрот кокосовий
coconut meal
пюре банан
mashed banana
Issue Date: 2024
Publisher: Мендришора А. Т. Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон  Innovative shortbread technologies with increased dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Т. Мендришора ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено сучасні аспекти технології пісочного печива підвищеним вмістом харчових волокон. Обґрунтовано доцільність технології пісочного печива з використанням шроту кокосового та пюре банану. Розроблено модельні композиції пісочного напівфабрикату з використанням шроту кокосового та пюре банану. Досліджено фізико-хімічні властивості пісочного напівфабрикат.у Проведено оцінювання органолептичних показників розробленого пісочного печива, визначено поживну цінність розроблених виробів та задоволення добової потреби, з врахуванням аналізу небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено.Визначено соціальний ефект та економічну ефективність пісочного печива із шротом коксовим та пюре банану. Собівартість розробленої продукції становить 19,69 грн.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2603
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mendrichora_181.pdfосновний текст881 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.