Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобач, Ілля Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T10:50:28Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T10:50:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню інноваційних технології соусів збагачених харчовими волокнами. Проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент соусів, визначено, що популярними серед населення України є соус майонез. У кваліфікаційній роботі запропоновані напрями розширення існуючого асортименту соусів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. Обґрунтовано використання пюре авокадо та порошку пстліума. Розроблені модельні композиції дослідних зразків з використання інноваційної сировини в технології соусів емульсійного типу. На основі розробок визначено раціональну кількість сировини, розраховано поживну цінність соусу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Лобач І. Д. Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами Innovative technologies of sauces enriched with food fibers : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. Д. Лобач ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с. | uk_UK |
dc.subject | емульсійні соуси | uk_UK |
dc.subject | emulsion sauces | uk_UK |
dc.subject | майонез | uk_UK |
dc.subject | mayonnaise | uk_UK |
dc.subject | м’якоть авокадо | uk_UK |
dc.subject | avocado pulp | uk_UK |
dc.subject | порошок псиліума | uk_UK |
dc.subject | psyllium powder | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of sauces enriched with food fibers | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lobach_181.pdf | основний текст | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.