Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛобач, Ілля Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-12-18T10:50:28Z-
dc.date.available2024-12-18T10:50:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602-
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню інноваційних технології соусів збагачених харчовими волокнами. Проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент соусів, визначено, що популярними серед населення України є соус майонез. У кваліфікаційній роботі запропоновані напрями розширення існуючого асортименту соусів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. Обґрунтовано використання пюре авокадо та порошку пстліума. Розроблені модельні композиції дослідних зразків з використання інноваційної сировини в технології соусів емульсійного типу. На основі розробок визначено раціональну кількість сировини, розраховано поживну цінність соусу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛобач І. Д. Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами  Innovative technologies of sauces enriched with food fibers : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. Д. Лобач ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с.uk_UK
dc.subjectемульсійні соусиuk_UK
dc.subjectemulsion saucesuk_UK
dc.subjectмайонезuk_UK
dc.subjectmayonnaiseuk_UK
dc.subjectм’якоть авокадоuk_UK
dc.subjectavocado pulpuk_UK
dc.subjectпорошок псиліумаuk_UK
dc.subjectpsyllium powderuk_UK
dc.titleІнноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнамиuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of sauces enriched with food fibersuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lobach_181.pdfосновний текст1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.