Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Назва: Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами
Інші назви: Innovative technologies of sauces enriched with food fibers
Автори: Лобач, Ілля Дмитрович
Теми: емульсійні соуси
emulsion sauces
майонез
mayonnaise
м’якоть авокадо
avocado pulp
порошок псиліума
psyllium powder
Дата публікації: 2024
Видавництво: Лобач І. Д. Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами  Innovative technologies of sauces enriched with food fibers : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. Д. Лобач ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню інноваційних технології соусів збагачених харчовими волокнами. Проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент соусів, визначено, що популярними серед населення України є соус майонез. У кваліфікаційній роботі запропоновані напрями розширення існуючого асортименту соусів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. Обґрунтовано використання пюре авокадо та порошку пстліума. Розроблені модельні композиції дослідних зразків з використання інноваційної сировини в технології соусів емульсійного типу. На основі розробок визначено раціональну кількість сировини, розраховано поживну цінність соусу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lobach_181.pdfосновний текст1.62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.