Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Title: Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами
Other Titles: Innovative technologies of sauces enriched with food fibers
Authors: Лобач, Ілля Дмитрович
Keywords: емульсійні соуси
emulsion sauces
майонез
mayonnaise
м’якоть авокадо
avocado pulp
порошок псиліума
psyllium powder
Issue Date: 2024
Publisher: Лобач І. Д. Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами  Innovative technologies of sauces enriched with food fibers : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. Д. Лобач ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с.
Abstract: Робота присвячена дослідженню інноваційних технології соусів збагачених харчовими волокнами. Проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент соусів, визначено, що популярними серед населення України є соус майонез. У кваліфікаційній роботі запропоновані напрями розширення існуючого асортименту соусів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. Обґрунтовано використання пюре авокадо та порошку пстліума. Розроблені модельні композиції дослідних зразків з використання інноваційної сировини в технології соусів емульсійного типу. На основі розробок визначено раціональну кількість сировини, розраховано поживну цінність соусу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lobach_181.pdfосновний текст1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.