Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602
Title: | Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами |
Other Titles: | Innovative technologies of sauces enriched with food fibers |
Authors: | Лобач, Ілля Дмитрович |
Keywords: | емульсійні соуси emulsion sauces майонез mayonnaise м’якоть авокадо avocado pulp порошок псиліума psyllium powder |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Лобач І. Д. Інноваційні технології соусів збагачених харчовими волокнами Innovative technologies of sauces enriched with food fibers : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. Д. Лобач ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с. |
Abstract: | Робота присвячена дослідженню інноваційних технології соусів збагачених харчовими волокнами. Проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент соусів, визначено, що популярними серед населення України є соус майонез. У кваліфікаційній роботі запропоновані напрями розширення існуючого асортименту соусів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. Обґрунтовано використання пюре авокадо та порошку пстліума. Розроблені модельні композиції дослідних зразків з використання інноваційної сировини в технології соусів емульсійного типу. На основі розробок визначено раціональну кількість сировини, розраховано поживну цінність соусу. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2602 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lobach_181.pdf | основний текст | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.