Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2601Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кушнерюк, Михайло Дмитрович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-18T10:32:15Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-18T10:32:15Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2601 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології м’ясних січених страв з використанням рослинної сировини» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент продукції закладів ресторанного господарства та визначено, що популярними є м’ясні січені страви. Тому для подальших досліджень обрано люля-кебаб. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв ламінарії, дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію люля-кебабу з телятиною та ламінарією яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність люля-кебабу з телятиною та ламінарією. Собівартість розробленої продукції становить 30,75 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту страв із підвищеним вмістом йоду. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Кушнерюк М. Д. Удосконалення технології мясних січених страв з використанням рослинної сировини Improvement of the technology of minced meat dishes using vegetable raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. Д. Кушнерюк ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.subject | м’ясні січені страви | uk_UK |
| dc.subject | minced meat dishes | uk_UK |
| dc.subject | люля-кебаб з телятиною | uk_UK |
| dc.subject | lyula kebab with veal | uk_UK |
| dc.subject | йододефіцит | uk_UK |
| dc.subject | iodine deficiency | uk_UK |
| dc.subject | ламінарі | uk_UK |
| dc.subject | kelp | uk_UK |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
| dc.subject | nutritional value | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології мясних січених страв з використанням рослинної сировини | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of the technology of minced meat dishes using vegetable raw materials | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | магістр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kuchneruk_181.pdf | основний текст | 952.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.