Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнерюк, Михайло Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-12-18T10:32:15Z-
dc.date.available2024-12-18T10:32:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2601-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології м’ясних січених страв з використанням рослинної сировини» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент продукції закладів ресторанного господарства та визначено, що популярними є м’ясні січені страви. Тому для подальших досліджень обрано люля-кебаб. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв ламінарії, дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію люля-кебабу з телятиною та ламінарією яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність люля-кебабу з телятиною та ламінарією. Собівартість розробленої продукції становить 30,75 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту страв із підвищеним вмістом йоду.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКушнерюк М. Д. Удосконалення технології мясних січених страв з використанням рослинної сировини  Improvement of the technology of minced meat dishes using vegetable raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. Д. Кушнерюк ; наук. кер. В.Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.uk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectм’ясні січені стравиuk_UK
dc.subjectminced meat dishesuk_UK
dc.subjectлюля-кебаб з телятиноюuk_UK
dc.subjectlyula kebab with vealuk_UK
dc.subjectйододефіцитuk_UK
dc.subjectiodine deficiencyuk_UK
dc.subjectламінаріuk_UK
dc.subjectkelpuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleУдосконалення технології мясних січених страв з використанням рослинної сировиниuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of minced meat dishes using vegetable raw materialsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kuchneruk_181.pdfосновний текст952.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.