Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2601
Назва: Удосконалення технології мясних січених страв з використанням рослинної сировини
Інші назви: Improvement of the technology of minced meat dishes using vegetable raw materials
Автори: Кушнерюк, Михайло Дмитрович
Теми: НАССР
м’ясні січені страви
minced meat dishes
люля-кебаб з телятиною
lyula kebab with veal
йододефіцит
iodine deficiency
ламінарі
kelp
харчова цінність
nutritional value
Дата публікації: 2024
Видавництво: Кушнерюк М. Д. Удосконалення технології мясних січених страв з використанням рослинної сировини  Improvement of the technology of minced meat dishes using vegetable raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. Д. Кушнерюк ; наук. кер. В.Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології м’ясних січених страв з використанням рослинної сировини» У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел, вивчено асортимент продукції закладів ресторанного господарства та визначено, що популярними є м’ясні січені страви. Тому для подальших досліджень обрано люля-кебаб. Обґрунтовано доцільність використання в технології м’ясних січених страв ламінарії, дозволяє підвищить фізико-хімічні властивості готового виробу. Крім того, дана інновація дозволяє підвищити споживчі властивості готового виробу шляхом надання йому покращених органолептичних властивостей. Враховуючи аналіз небезпечних чинників та згідно принципів НАССР розроблено інноваційну технологію люля-кебабу з телятиною та ламінарією яка відповідають вимогам безпеки. Визначено соціальний ефект та економічну ефективність люля-кебабу з телятиною та ламінарією. Собівартість розробленої продукції становить 30,75 грн. Соціальний ефект полягає у розширену асортименту страв із підвищеним вмістом йоду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2601
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kuchneruk_181.pdfосновний текст952.93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.