Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКсенюк, Антон Владиславович-
dc.date.accessioned2024-12-18T10:19:34Z-
dc.date.available2024-12-18T10:19:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2600-
dc.description.abstractУ випускній кваліфікацінйі роботі розроблено інновацінй технологію виробництва хлібобулочних виробів покращеної харчової цінності за рахунок використання рослинної сировини – порошок шпинату та селери. За результатами проведених досліджень, визначено оптимальну кількість суміші порошку шпинату та селери в технології пшенично-житнього хлібу, що дозволило отримати хлібобулочний виріб – хліб «Здоров’я» з покращеним вмістом харчових волокон, білку, вітамінів та мінеральних речовин. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразків хлібобулочних виробів з порошком шпинату та селери. Встановлено, що використання рослинної сировини, а саме – порошку шпинату та селери в рецептурах хлібобулочних виробів дозволяє отримати виріб, що можна рекомендувати в лікувально-оздоровчому харчуванні з метою покращення вмісту поживних речовин в організмі людини та розширенню асортименту хлібобулочної продукції лікувально-оздоровчого призначення.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКсенюк А. В. Інноваційні технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення  Innovative technologies of bakery products for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. В. Ксенюк ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.uk_UK
dc.subjectхліб пшенично-житнійuk_UK
dc.subjectwheat-rye breaduk_UK
dc.subjectпорошок селериuk_UK
dc.subjectcelery powderuk_UK
dc.subjectпорошок шпинатуuk_UK
dc.subjectspinach powderuk_UK
dc.subjectхліб «Здоров’я»uk_UK
dc.subjectbread "Health"uk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of bakery products for health purposesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksenuk_181.pdfосновний текст521.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.