Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ксенюк, Антон Владиславович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T10:19:34Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T10:19:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2600 | - |
dc.description.abstract | У випускній кваліфікацінйі роботі розроблено інновацінй технологію виробництва хлібобулочних виробів покращеної харчової цінності за рахунок використання рослинної сировини – порошок шпинату та селери. За результатами проведених досліджень, визначено оптимальну кількість суміші порошку шпинату та селери в технології пшенично-житнього хлібу, що дозволило отримати хлібобулочний виріб – хліб «Здоров’я» з покращеним вмістом харчових волокон, білку, вітамінів та мінеральних речовин. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразків хлібобулочних виробів з порошком шпинату та селери. Встановлено, що використання рослинної сировини, а саме – порошку шпинату та селери в рецептурах хлібобулочних виробів дозволяє отримати виріб, що можна рекомендувати в лікувально-оздоровчому харчуванні з метою покращення вмісту поживних речовин в організмі людини та розширенню асортименту хлібобулочної продукції лікувально-оздоровчого призначення. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Ксенюк А. В. Інноваційні технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення Innovative technologies of bakery products for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. В. Ксенюк ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с. | uk_UK |
dc.subject | хліб пшенично-житній | uk_UK |
dc.subject | wheat-rye bread | uk_UK |
dc.subject | порошок селери | uk_UK |
dc.subject | celery powder | uk_UK |
dc.subject | порошок шпинату | uk_UK |
dc.subject | spinach powder | uk_UK |
dc.subject | хліб «Здоров’я» | uk_UK |
dc.subject | bread "Health" | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of bakery products for health purposes | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ksenuk_181.pdf | основний текст | 521.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.