Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2600
Назва: Інноваційні технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Інші назви: Innovative technologies of bakery products for health purposes
Автори: Ксенюк, Антон Владиславович
Теми: хліб пшенично-житній
wheat-rye bread
порошок селери
celery powder
порошок шпинату
spinach powder
хліб «Здоров’я»
bread "Health"
НАССР
Дата публікації: 2024
Видавництво: Ксенюк А. В. Інноваційні технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення  Innovative technologies of bakery products for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. В. Ксенюк ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.
Короткий огляд (реферат): У випускній кваліфікацінйі роботі розроблено інновацінй технологію виробництва хлібобулочних виробів покращеної харчової цінності за рахунок використання рослинної сировини – порошок шпинату та селери. За результатами проведених досліджень, визначено оптимальну кількість суміші порошку шпинату та селери в технології пшенично-житнього хлібу, що дозволило отримати хлібобулочний виріб – хліб «Здоров’я» з покращеним вмістом харчових волокон, білку, вітамінів та мінеральних речовин. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразків хлібобулочних виробів з порошком шпинату та селери. Встановлено, що використання рослинної сировини, а саме – порошку шпинату та селери в рецептурах хлібобулочних виробів дозволяє отримати виріб, що можна рекомендувати в лікувально-оздоровчому харчуванні з метою покращення вмісту поживних речовин в організмі людини та розширенню асортименту хлібобулочної продукції лікувально-оздоровчого призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2600
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ksenuk_181.pdfосновний текст521.99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.