Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2599
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоропецький, Назар Іванович-
dc.date.accessioned2024-12-18T08:41:21Z-
dc.date.available2024-12-18T08:41:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2599-
dc.description.abstractНа підставі узагальнення теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень впроваджено інноваційний мус «Буряковий» з додаванням альгінату натрію та карамелізованого буряка із метою покращення харчової цінності. На основі проведених досліджень, щодо органолептичних показників якості контрольного та дослідного зразків мусу, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, де замінено 40% вершків на карамелізований буряк та використано 0,8 гр. альгінат натрію. Розроблено рецептуру, визначено особливості технологічних схем виробництва мусу «Буряковий», удосконалено технологію бурякового мусу. Проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність інноваційних виробів та сировини, яка застосовується для виготовлення мусу «Буряковий». Обґрунтовано доцільність використання продукції для покращення показників якості вироба. Встановлено позитивний вплив рослинної сировини та альгінату натрію на органолептичні та фізико-хімічні показники якості. Доведено безпечність споживання інноваційних виробів. Встановлено критичні точки, які необхідно контролювати при реалізації виробів. Проведено ознайомлення з правилами охорони праці на виробництві. Розраховано собівартість та відпускну ціну мусу «Буряковий».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКоропецький Н. І. Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдами  Innovative technologies of foamy desserts with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. І. Коропецький ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с.uk_UK
dc.subjectпіноподібні десертиuk_UK
dc.subjectfoamy dessertsuk_UK
dc.subjectгідрокалоїдиuk_UK
dc.subjecthydrocolloidsuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectбурякuk_UK
dc.subjectbeetrootuk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.subjectальгінат натріюuk_UK
dc.subjectsodium alginateuk_UK
dc.subjectсистема НАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдамиuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of foamy desserts with algal hydrocolloidsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koropetskii_181.pdfосновний текст658.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.