Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2599
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коропецький, Назар Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T08:41:21Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T08:41:21Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2599 | - |
dc.description.abstract | На підставі узагальнення теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень впроваджено інноваційний мус «Буряковий» з додаванням альгінату натрію та карамелізованого буряка із метою покращення харчової цінності. На основі проведених досліджень, щодо органолептичних показників якості контрольного та дослідного зразків мусу, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, де замінено 40% вершків на карамелізований буряк та використано 0,8 гр. альгінат натрію. Розроблено рецептуру, визначено особливості технологічних схем виробництва мусу «Буряковий», удосконалено технологію бурякового мусу. Проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність інноваційних виробів та сировини, яка застосовується для виготовлення мусу «Буряковий». Обґрунтовано доцільність використання продукції для покращення показників якості вироба. Встановлено позитивний вплив рослинної сировини та альгінату натрію на органолептичні та фізико-хімічні показники якості. Доведено безпечність споживання інноваційних виробів. Встановлено критичні точки, які необхідно контролювати при реалізації виробів. Проведено ознайомлення з правилами охорони праці на виробництві. Розраховано собівартість та відпускну ціну мусу «Буряковий». | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Коропецький Н. І. Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдами Innovative technologies of foamy desserts with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. І. Коропецький ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с. | uk_UK |
dc.subject | піноподібні десерти | uk_UK |
dc.subject | foamy desserts | uk_UK |
dc.subject | гідрокалоїди | uk_UK |
dc.subject | hydrocolloids | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | nutritional value | uk_UK |
dc.subject | буряк | uk_UK |
dc.subject | beetroot | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.subject | альгінат натрію | uk_UK |
dc.subject | sodium alginate | uk_UK |
dc.subject | система НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдами | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of foamy desserts with algal hydrocolloids | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
koropetskii_181.pdf | основний текст | 658.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.