Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2599
Название: | Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдами |
Другие названия: | Innovative technologies of foamy desserts with algal hydrocolloids |
Авторы: | Коропецький, Назар Іванович |
Ключевые слова: | піноподібні десерти foamy desserts гідрокалоїди hydrocolloids харчова цінність nutritional value буряк beetroot біологічна цінність biological value альгінат натрію sodium alginate система НАССР |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Коропецький Н. І. Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдами Innovative technologies of foamy desserts with algal hydrocolloids : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. І. Коропецький ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с. |
Аннотация: | На підставі узагальнення теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень впроваджено інноваційний мус «Буряковий» з додаванням альгінату натрію та карамелізованого буряка із метою покращення харчової цінності. На основі проведених досліджень, щодо органолептичних показників якості контрольного та дослідного зразків мусу, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, де замінено 40% вершків на карамелізований буряк та використано 0,8 гр. альгінат натрію. Розроблено рецептуру, визначено особливості технологічних схем виробництва мусу «Буряковий», удосконалено технологію бурякового мусу. Проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність інноваційних виробів та сировини, яка застосовується для виготовлення мусу «Буряковий». Обґрунтовано доцільність використання продукції для покращення показників якості вироба. Встановлено позитивний вплив рослинної сировини та альгінату натрію на органолептичні та фізико-хімічні показники якості. Доведено безпечність споживання інноваційних виробів. Встановлено критичні точки, які необхідно контролювати при реалізації виробів. Проведено ознайомлення з правилами охорони праці на виробництві. Розраховано собівартість та відпускну ціну мусу «Буряковий». |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2599 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
koropetskii_181.pdf | основний текст | 658.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.