Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісник, Богдан Ярославович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T14:43:40Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T14:43:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596 | - |
dc.description.abstract | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість борошна сочевиці в рецептурі м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті», яка становить 15% від маси свинини. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці, досліджено їх харчову та біологічну цінність. Визначено, що заміна частини м'ясної сировини на борошно з сочевиці дозволяє знизити собівартість на 666,77 грн, а також зменшити ціну на 960,15 грн. Перспективним напрямком подальших досліджень є розширення асортименту мясних січених страв та виробів оздоровчого призначення з використання рослинної сировини. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Колісник Б. Я. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Б. Я. Колісник ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. | uk_UK |
dc.subject | м’ясні січені вироби | uk_UK |
dc.subject | sliced meat products | uk_UK |
dc.subject | борошно сочевиці | uk_UK |
dc.subject | lentil flour | uk_UK |
dc.subject | мітітеї | uk_UK |
dc.subject | mititei | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.subject | органолептичні показники якості | uk_UK |
dc.subject | organoleptic quality indicators | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kolisnik_181.pdf | основний текст | 689.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.