Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісник, Богдан Ярославович-
dc.date.accessioned2024-12-17T14:43:40Z-
dc.date.available2024-12-17T14:43:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596-
dc.description.abstractПри узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість борошна сочевиці в рецептурі м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті», яка становить 15% від маси свинини. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці, досліджено їх харчову та біологічну цінність. Визначено, що заміна частини м'ясної сировини на борошно з сочевиці дозволяє знизити собівартість на 666,77 грн, а також зменшити ціну на 960,15 грн. Перспективним напрямком подальших досліджень є розширення асортименту мясних січених страв та виробів оздоровчого призначення з використання рослинної сировини.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКолісник Б. Я. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності  Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Б. Я. Колісник ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.uk_UK
dc.subjectм’ясні січені виробиuk_UK
dc.subjectsliced ​​meat productsuk_UK
dc.subjectборошно сочевиціuk_UK
dc.subjectlentil flouruk_UK
dc.subjectмітітеїuk_UK
dc.subjectmititeiuk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk_UK
dc.subjectorganoleptic quality indicatorsuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.titleІнноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінностіuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of chopped meat dishes nutritional valueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kolisnik_181.pdfосновний текст689.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.