Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596
Назва: | Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності |
Інші назви: | Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value |
Автори: | Колісник, Богдан Ярославович |
Теми: | м’ясні січені вироби sliced meat products борошно сочевиці lentil flour мітітеї mititei біологічна цінність biological value органолептичні показники якості organoleptic quality indicators технологія technology |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Колісник Б. Я. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Б. Я. Колісник ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість борошна сочевиці в рецептурі м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті», яка становить 15% від маси свинини. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці, досліджено їх харчову та біологічну цінність. Визначено, що заміна частини м'ясної сировини на борошно з сочевиці дозволяє знизити собівартість на 666,77 грн, а також зменшити ціну на 960,15 грн. Перспективним напрямком подальших досліджень є розширення асортименту мясних січених страв та виробів оздоровчого призначення з використання рослинної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kolisnik_181.pdf | основний текст | 689.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.