Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596
Название: Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності
Другие названия: Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value
Авторы: Колісник, Богдан Ярославович
Ключевые слова: м’ясні січені вироби
sliced ​​meat products
борошно сочевиці
lentil flour
мітітеї
mititei
біологічна цінність
biological value
органолептичні показники якості
organoleptic quality indicators
технологія
technology
Дата публикации: 2024
Издатель: Колісник Б. Я. Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності  Innovative technologies of chopped meat dishes nutritional value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Б. Я. Колісник ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.
Аннотация: При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість борошна сочевиці в рецептурі м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті», яка становить 15% від маси свинини. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію м’ясних січених виробів «Мітітеї соковиті» із використанням борошна сочевиці, досліджено їх харчову та біологічну цінність. Визначено, що заміна частини м'ясної сировини на борошно з сочевиці дозволяє знизити собівартість на 666,77 грн, а також зменшити ціну на 960,15 грн. Перспективним напрямком подальших досліджень є розширення асортименту мясних січених страв та виробів оздоровчого призначення з використання рослинної сировини.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2596
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kolisnik_181.pdfосновний текст689.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.