Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКобилюс, Сергій Віталійович-
dc.date.accessioned2024-12-17T14:16:43Z-
dc.date.available2024-12-17T14:16:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення технологій десертної безлактозної із використанням замінників цукру. Проаналізувавши існуючий асортимент десертної продукції, за основу подальших досліджень обрано мус, оскільки він характеризується високими органолептичними показниками. У результаті досліджень розроблено модельні композиції на основі використання мигдального молока, сорбіту Е420, пюре гарбуза, зародків вівса. Проведено оптимізацію технологічного процесу виробництва мусу. На основі проведених досліджень розроблено технологічну картку та технологічну схему приготування мусу «Мигдально-гарбузовий». На основі отриманих даних хімічного складу визначено комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразку. В кваліфікаційній роботі наведено аналіз небезпечних чинників інноваційної безлактозної десертної продукції згідно принципів НАССР. Встановлено технологій безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників. Розраховано технологій у закладах ресторанного господарства.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКобилюс С. В. Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників  Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. В. Кобилюс ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 56 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectдесертна продукціяuk_UK
dc.subjectdessert productsuk_UK
dc.subjectцукрозамінникиuk_UK
dc.subjectsugar substitutesuk_UK
dc.subjectсорбітuk_UK
dc.subjectsorbitoluk_UK
dc.subjectпюре гарбузаuk_UK
dc.subjectpumpkin pureeuk_UK
dc.subjectзародки вівсаuk_UK
dc.subjectoat germsuk_UK
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UK
dc.subjectorganoleptic assessmentuk_UK
dc.titleІнноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінниківuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kodelus_181.pdfосновний текст916 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.