Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобилюс, Сергій Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T14:16:43Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T14:16:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення технологій десертної безлактозної із використанням замінників цукру. Проаналізувавши існуючий асортимент десертної продукції, за основу подальших досліджень обрано мус, оскільки він характеризується високими органолептичними показниками. У результаті досліджень розроблено модельні композиції на основі використання мигдального молока, сорбіту Е420, пюре гарбуза, зародків вівса. Проведено оптимізацію технологічного процесу виробництва мусу. На основі проведених досліджень розроблено технологічну картку та технологічну схему приготування мусу «Мигдально-гарбузовий». На основі отриманих даних хімічного складу визначено комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразку. В кваліфікаційній роботі наведено аналіз небезпечних чинників інноваційної безлактозної десертної продукції згідно принципів НАССР. Встановлено технологій безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників. Розраховано технологій у закладах ресторанного господарства. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кобилюс С. В. Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. В. Кобилюс ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 56 с. | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
dc.subject | десертна продукція | uk_UK |
dc.subject | dessert products | uk_UK |
dc.subject | цукрозамінники | uk_UK |
dc.subject | sugar substitutes | uk_UK |
dc.subject | сорбіт | uk_UK |
dc.subject | sorbitol | uk_UK |
dc.subject | пюре гарбуза | uk_UK |
dc.subject | pumpkin puree | uk_UK |
dc.subject | зародки вівса | uk_UK |
dc.subject | oat germs | uk_UK |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UK |
dc.subject | organoleptic assessment | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kodelus_181.pdf | основний текст | 916 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.