Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Назва: Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників
Інші назви: Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes
Автори: Кобилюс, Сергій Віталійович
Теми: інноваційні технології
innovative technologies
десертна продукція
dessert products
цукрозамінники
sugar substitutes
сорбіт
sorbitol
пюре гарбуза
pumpkin puree
зародки вівса
oat germs
органолептична оцінка
organoleptic assessment
Дата публікації: 2024
Видавництво: Кобилюс С. В. Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників  Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. В. Кобилюс ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення технологій десертної безлактозної із використанням замінників цукру. Проаналізувавши існуючий асортимент десертної продукції, за основу подальших досліджень обрано мус, оскільки він характеризується високими органолептичними показниками. У результаті досліджень розроблено модельні композиції на основі використання мигдального молока, сорбіту Е420, пюре гарбуза, зародків вівса. Проведено оптимізацію технологічного процесу виробництва мусу. На основі проведених досліджень розроблено технологічну картку та технологічну схему приготування мусу «Мигдально-гарбузовий». На основі отриманих даних хімічного складу визначено комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразку. В кваліфікаційній роботі наведено аналіз небезпечних чинників інноваційної безлактозної десертної продукції згідно принципів НАССР. Встановлено технологій безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників. Розраховано технологій у закладах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kodelus_181.pdfосновний текст916 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.