Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Название: Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників
Другие названия: Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes
Авторы: Кобилюс, Сергій Віталійович
Ключевые слова: інноваційні технології
innovative technologies
десертна продукція
dessert products
цукрозамінники
sugar substitutes
сорбіт
sorbitol
пюре гарбуза
pumpkin puree
зародки вівса
oat germs
органолептична оцінка
organoleptic assessment
Дата публикации: 2024
Издатель: Кобилюс С. В. Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників  Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. В. Кобилюс ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 56 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення технологій десертної безлактозної із використанням замінників цукру. Проаналізувавши існуючий асортимент десертної продукції, за основу подальших досліджень обрано мус, оскільки він характеризується високими органолептичними показниками. У результаті досліджень розроблено модельні композиції на основі використання мигдального молока, сорбіту Е420, пюре гарбуза, зародків вівса. Проведено оптимізацію технологічного процесу виробництва мусу. На основі проведених досліджень розроблено технологічну картку та технологічну схему приготування мусу «Мигдально-гарбузовий». На основі отриманих даних хімічного складу визначено комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразку. В кваліфікаційній роботі наведено аналіз небезпечних чинників інноваційної безлактозної десертної продукції згідно принципів НАССР. Встановлено технологій безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників. Розраховано технологій у закладах ресторанного господарства.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kodelus_181.pdfосновний текст916 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.