Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Title: Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників
Other Titles: Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes
Authors: Кобилюс, Сергій Віталійович
Keywords: інноваційні технології
innovative technologies
десертна продукція
dessert products
цукрозамінники
sugar substitutes
сорбіт
sorbitol
пюре гарбуза
pumpkin puree
зародки вівса
oat germs
органолептична оцінка
organoleptic assessment
Issue Date: 2024
Publisher: Кобилюс С. В. Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників  Innovative technologies of lactose-free dessert products using sugar substitutes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / С. В. Кобилюс ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 56 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення технологій десертної безлактозної із використанням замінників цукру. Проаналізувавши існуючий асортимент десертної продукції, за основу подальших досліджень обрано мус, оскільки він характеризується високими органолептичними показниками. У результаті досліджень розроблено модельні композиції на основі використання мигдального молока, сорбіту Е420, пюре гарбуза, зародків вівса. Проведено оптимізацію технологічного процесу виробництва мусу. На основі проведених досліджень розроблено технологічну картку та технологічну схему приготування мусу «Мигдально-гарбузовий». На основі отриманих даних хімічного складу визначено комплексний показник якості та побудовано моделі якості контрольного та дослідного зразку. В кваліфікаційній роботі наведено аналіз небезпечних чинників інноваційної безлактозної десертної продукції згідно принципів НАССР. Встановлено технологій безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників. Розраховано технологій у закладах ресторанного господарства.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2595
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kodelus_181.pdfосновний текст916 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.