Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593
Назва: | Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення |
Інші назви: | Innovative technologies of coffee drinks for health purposes |
Автори: | Клебак, Христина Олександрівна |
Теми: | показники якості quality indicators технологія technologies порошок керобу cherub powder макове молоко poppy milk НАССР НАССР якість quality |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Клебак Х. О. Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення Innovative technologies of coffee drinks for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Х. О. Клебак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій кавових напоїв оздоровчого призначення із використанням макового молока та порошку керобу. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість макового молока та порошку керобу в рецептурі кавового напою «Dragonmilk», яка становить 17,86 %, та 10,71 % до маси напою відповідно. За обґрунтовану технологію кавового напою «Dragonmilk». Досліджено «Dragonmilk». Перспективним асортименту кавових напоїв оздоровчого призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
klebak_181.pdf | основний текст | 572.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.