Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593
Назва: Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення
Інші назви: Innovative technologies of coffee drinks for health purposes
Автори: Клебак, Христина Олександрівна
Теми: показники якості
quality indicators
технологія
technologies
порошок керобу
cherub powder
макове молоко
poppy milk
НАССР
НАССР
якість
quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Клебак Х. О. Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення  Innovative technologies of coffee drinks for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Х. О. Клебак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій кавових напоїв оздоровчого призначення із використанням макового молока та порошку керобу. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість макового молока та порошку керобу в рецептурі кавового напою «Dragonmilk», яка становить 17,86 %, та 10,71 % до маси напою відповідно. За обґрунтовану технологію кавового напою «Dragonmilk». Досліджено «Dragonmilk». Перспективним асортименту кавових напоїв оздоровчого призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
klebak_181.pdfосновний текст572.67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.