Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593
Title: Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення
Other Titles: Innovative technologies of coffee drinks for health purposes
Authors: Клебак, Христина Олександрівна
Keywords: показники якості
quality indicators
технологія
technologies
порошок керобу
cherub powder
макове молоко
poppy milk
НАССР
НАССР
якість
quality
Issue Date: 2024
Publisher: Клебак Х. О. Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення  Innovative technologies of coffee drinks for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Х. О. Клебак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.
Abstract: При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій кавових напоїв оздоровчого призначення із використанням макового молока та порошку керобу. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість макового молока та порошку керобу в рецептурі кавового напою «Dragonmilk», яка становить 17,86 %, та 10,71 % до маси напою відповідно. За обґрунтовану технологію кавового напою «Dragonmilk». Досліджено «Dragonmilk». Перспективним асортименту кавових напоїв оздоровчого призначення.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
klebak_181.pdfосновний текст572.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.