Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593
Title: | Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення |
Other Titles: | Innovative technologies of coffee drinks for health purposes |
Authors: | Клебак, Христина Олександрівна |
Keywords: | показники якості quality indicators технологія technologies порошок керобу cherub powder макове молоко poppy milk НАССР НАССР якість quality |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Клебак Х. О. Інноваційні технології кавових напоїв оздоровчого призначення Innovative technologies of coffee drinks for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Х. О. Клебак ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с. |
Abstract: | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій кавових напоїв оздоровчого призначення із використанням макового молока та порошку керобу. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість макового молока та порошку керобу в рецептурі кавового напою «Dragonmilk», яка становить 17,86 %, та 10,71 % до маси напою відповідно. За обґрунтовану технологію кавового напою «Dragonmilk». Досліджено «Dragonmilk». Перспективним асортименту кавових напоїв оздоровчого призначення. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2593 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
klebak_181.pdf | основний текст | 572.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.