Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ізмітяр, Олександр Анатолійович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-17T12:46:04Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-17T12:46:04Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591 | - |
| dc.description.abstract | Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення страв з риби з використанням локальної сировини. Проаналізувавши існуючий асортимент рибних виробів з котлетної маси за основу подальших досліджень обрано рибні палички, адже вони володіють високими сенсорними показниками та ощадливою технологією приготування. За результатами досліджень локальної сировини для збагачення рецептури рибних страв зупинились на шроті насіння льону та шпинат. Для забезпечення якості розробленої продукції досліджено технологічні процеси приготування рибних паличок з локальною сировиною з можливістю використання системи НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість нової рибної страви з локальної сировиною, яка становить: 26,02 гривень. | uk_UK |
| dc.publisher | Ізмітяр О. А. Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини Innovative technologies of fish dishes using local raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ізмітяр ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с. | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
| dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
| dc.subject | страви з риби | uk_UK |
| dc.subject | fish dishes | uk_UK |
| dc.subject | локальна сировина | uk_UK |
| dc.subject | local raw materials | uk_UK |
| dc.subject | шрот насіння льону | uk_UK |
| dc.subject | flax seed meal | uk_UK |
| dc.subject | шпинат | uk_UK |
| dc.subject | spinach | uk_UK |
| dc.subject | сенсорна оцінка | uk_UK |
| dc.subject | sensory evaluation | uk_UK |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
| dc.subject | nutritional value | uk_UK |
| dc.subject | собівартість | uk_UK |
| dc.subject | cost | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies of fish dishes using local raw materials | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | магістр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| izmitiar_181.pdf | основний текст | 1.58 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.